Van Crisis naar Groei

Vroeg of laat komen we in ons leven in een crisis terecht. Tijdens zo'n crisis is het confronterend om de gevolgen onder ogen te zien. De neiging om alles bij het oude te houden speelt op, want dat lijkt veilig. Maar voordat je het weet, raak je steeds vervreemder van jezelf en anderen.
Het is alsof je in een labyrint terecht komt, waar je de uitgang niet meer kunt vinden. Diep van binnen weet je ergens wel dat je eerst naar de kern zult moeten, daar waar de oorsprong van het lijden zit.

Door dit onder ogen te zien, kun je weer de weg terug gaan vinden, uit het labyrint, op weg naar een nieuwe stap die gezet dient te worden. Zo kan de crisis transformeren tot een sprong in je persoonlijke ontwikkeling die leidt naar een bezielde en authentieke manier van leven en werken.    Ruim twintig jaar begeleid ik mensen die wensen te leven vanuit hun innerlijke bezieling. Ik werk vanuit het direkte kontakt, volg daarbij mijn gevoel en verstand en ga de liefdevolle confrontatie aan. Daarbij zijn we in gesprek en gebruik ik lichaamswerk; dit zijn oefeningen waarbij het voelen, denken en handelen samen kunnen komen. 

Naast het werk in mijn praktijk, begeleid ik groepen, themadagen en lezingen vanuit het Itip ( www.itip.nl) of op aanvraag. Dit alles is te vinden op deze website.

Op mijn weblog staan teksten die dieper in gaan op thema's met betrekking tot mijn werk.

 

Agenda voorjaar 2019:

Lezing 'Instrument voor hulp' 
op woensdag 6 maart in Nijmegen