Een liefdesrelatie biedt ons mensen de kans om onze liefde, intimiteit en seksualiteit tot uitdrukking te brengen in kontakt met die ander. Het is één van de meest inspirerende mogelijkheden om geluk en liefde te ervaren in ons leven. Tegelijkertijd wordt vaak pijnlijk voelbaar als de liefdesrelatie stagneert en patronen verworden tot hardnekkige, zich herhalende momenten. Het vraagt moed en vertrouwen om hierin hulp te vragen.

Diep van binnen ligt de mogelijkheid om het anders te gaan doen, want juist in die intieme relatie en wat daarin blokkeert, ligt de sleutel om een opener, liefdevoller, en seksueler mens te worden. Dat vraagt wel in eerste instantie dat je naar jezelf wilt kijken, naar dat wat je liever niet ziet, omdat je denkt dat het te donker of juist te mooi is!


Wat ik graag doe is met aandacht, liefde en de nodige scherpte, mensen naar de kern te brengen waar de vraag ten diepste over gaat. Om helder te krijgen waar de liefde stagneert en hoe deze weer tot uitdrukking gebracht kan worden.

Mensen kunnen als stel komen of individueel. Het is mogelijk om individueel te starten, daarbij de kern helder te maken en later in het traject de partner mee te laten komen. Het kan ook passend zijn dat beide partners naast de sessies met elkaar, individuele sessies krijgen. Dit alles gebeurt uiteraard in samenspraak met elkaar.

Voor informatie over de tarieven klik hier.