Themadag: Geld en Energie

Geld speelt, of we het willen of niet, een belangrijke rol in ons leven. Dat zien we heel concreet de afgelopen jaren om ons heen. Hoe je met geld omgaat is een uitdrukking van hoe je in het leven staat: komt wat je verdient overeen met wat jij vindt dat je waard bent en is wat je uitgeeft ook echt passend bij jou? 

De patronen die je tegenkomt in het omgaan met geld, blijken vaak ook te spelen in het omgaan met je levensenergie. Mensen met een ‘gat in hun hand’, kunnen zich in van alles en nog wat storten, zonder bewustzijn. Anderen zijn juist heel zuinig en maken reserve-potjes; het vertrouwen mist dat er voldoende is. Weer anderen staan boven dit alles: geld, daar maak je je niet druk om, maar waarom dan wel?  

 


Wat betekent dit alles voor het omgaan met je levensenergie? Levensthema's zoals de balans tussen 'geven' en 'ontvangen', de mate van eigenwaarde die je jezelf toekent, de inzet die je geeft in het leven, spelen hierbij tevens een grote rol. 

Deze themadag is voor mensen die benieuwd zijn naar deze patronen bij zichzelf en die een betere balans willen vinden tussen het ontvangen en geven van geld en energie. We werken met ervaringsgerichte oefeningen en er is ruimte voor persoonlijke inbreng en verdieping.


Deze themadag kan op aanvraag gegeven worden via een mail naar Arianne Wopereis: arianw@xs4all.nl