Tweedaagse 'Rouw en Heling'

Ook al zijn diegenen die we verloren hebben niet meer bij ons, toch leven ze in ons voort. De relatie gaat op een andere manier verder. Een overleden dierbare heeft tijdens zijn of haar leven op allerlei manieren invloed op ons gehad.

Je hebt dingen van die persoon geleerd en meegekregen, en er zijn misschien ook onuitgesproken zaken die je nog bezighouden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je je nog schuldig voelt over je eigen gedrag ten aanzien van die persoon, of dat je voor je gevoel meer had willen laten blijken hoe belangrijk hij of zij voor je is geweest.


Als je je hier bewust van wordt, kan je gaan ervaren wat er nog tussen zit en ook waar je dankbaar voor bent. Dan kan er opluchting, troost en heling komen. 

In deze tweedaagse is er alle ruimte en aandacht om aan het licht te brengen wat nog uitgesproken wil worden en wat de overledene voor je heeft betekend. Zodat het geschenk van die persoon als een steun en inspiratie mag doorleven in je hart. We werken door middel van uitwisseling, meditatie, visualisaties, dromen en licht energetisch werk. 

Deze themadag kan op aanvraag gegeven worden via een mail naar Arianne Wopereis: arianw@xs4all.nl